Free shipping above € 30 in NL and free shipping above € 75 in BE / DEU / UK

0

Your Cart is Empty

My story

How it started..

Sinds mijn dertiende ben ik al werkzaam bij een Tillandsia kwekerij in Nederland. Ik ben letterlijk opgegroeid tussen de plantjes en heb over de jaren de populariteit van Tillandsia’s echt zien toenemen. Ik startte Queen Airplants een jaar geleden als nieuwe uitdaging waarin ik mijn ervaring en kennis over de plantjes kon delen. Ook had ik de mogelijkheid om na mijn werkuren de plantjes voor de bestellingen te pakken en kon daardoor goede kwaliteit leveren. Vers van de kweker!

Sinds een aantal maanden werk ik niet meer op de kwekerij en ben ik me meer gaan focussen op mijn studie en de webshop Queen Airplants. Toch kom hier nog bijna dagelijks over de vloer. Doordat ik de planten zelf kan selecteren in de kwekerij kan ik echt de mooiste soortjes uitzoeken voor klanten. Deze persoonlijke touch wordt door klanten erg gewaardeerd en dit vind ik het leukste om te zien.

Over de kwekerij
De kwekerij waar ik Luchtplantjes inkoop, heeft meerdere Tillandsia kwekerijen in Midden-Amerika. Zij importeren Tillandsia’s naar de kwekerij in Nederland, waar het groeiproces wordt voortgezet. In de kwekerij worden de planten met het juiste klimaat en omstandigheden goed verzorgd. Het speciale GLOBAL GAP en MPS certificaat is behaald en dit betekent dat de kwekerij duurzaam te werk gaat en hoge kwaliteit planten levert. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door de planten minimaal drie maanden in de kwekerij in Nederland te houden voordat ze mogen worden verkocht. 

Drie jaar geleden heb ik de kans gehad om de Tillandsia kwekerijen in Midden-Amerika te bezoeken. Dit was echt een super gave ervaring!  

Airplant-ART
De laatste maanden van 2019 ben ik druk bezig geweest met een nieuw concept voor het decoreren van Luchtplantjes: Airplant-ART. Een omlijsting waarin verschillende Luchtplantjes kunnen worden opgehangen. Het is een nieuwe decoratieve manier voor het vertonen van Luchtplantjes. Met Airplant-ART heb je net even iets anders aan je muur!